Welkom

op mijn website.

Portfolio

Hier vind je een selectie uit mijn werk. Klik op een afbeelding om illustraties in vergelijkbare stijl te bekijken. Ik vind het leuk als je rondkijkt en ben benieuwd wat je er van vindt!

Ansichtkaarten

Emoties

ADHD boekillustraties

Jongerenwerk

Straatbijbel

Overige

Over mij

Foto Rene Boeije

Na de middelbare school ben ik naar de kunstacademie gegaan. Een logische stap aangezien mijn schriften vooral volstonden met tekeningen en cartoons. In 2001 ben ik afgestudeerd als 1e graad docent beeldende vakken en cultuurgeschiedenis met een specialisatie in tekenen en schilderen.

Sinds ik afstudeerde ben ik vooral werkzaam geweest in onderwijs en jeugdwerk. Naast deze werkzaamheden kreeg ik een groeiend aantal illustratieopdrachten en dit bracht me er toe om ook als freelance illustrator aan de slag te gaan. Ik wissel het illustratiewerk af met ander creatief werk zoals graffiti workshops of logo ontwerp.

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt! Ik denk graag met je mee over je ideeën en sta ook open voor nieuwe dingen!

Contact

06-46 43 25 69
info@reneboeije.com

Bel, mail, of gebruik het contact formulier als je vragen hebt of informatie wenst met betrekking tot een mogelijke opdracht.